Ανάπτυξη εφαρμογών

Δωστε στις σκεψεις σας υποσταση

Ανάπτυξη Εφαρμογών για οποιαδήποτε πλατφόρμα

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση μιας εφαρμογής, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα στάδια ανάπτυξης, αξιοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά και παρέχοντας συνεχής αναβαθμίσεις της εφαρμογής. Επίσης παρέχουμε εργαλεία για την παρακολούθηση της προόδου της επιχείρησής σας, καθώς και στρατηγικές δημιουργίας εσόδων.

Η πολύχρονη εμπειρία μας μας δίνει την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να δημιουργήσουμε νέες λύσεις από το μηδέν, καθώς και να μεταφέρουμε εφαρμογές από παρωχημένες τεχνολογίες σε σύγχρονες πλατφόρμες και μοτίβα. Μας αρέσει να ακούμε νέες ιδέες και μαζί σας να δημιουργούμε νέες και σύγχρονες εφαρμογές.

Η Στρατηγική μας είναι Απλοποίηση και Βελτιστοποίηση

Προσπαθούμε να σκεφτούμε την επιτυχία ως κάτι μετρήσιμο.
Ένα επιτυχημένο μάρκετινγκ δεν μπορεί να επιτευχθεί με μαγικές φόρμουλες. Το πρώτο βήμα που κάνουμε είναι να κάτσουμε με τον πελάτη και να συζητήσουμε τους στόχους και τις ανάγκες του. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες πάνω στις ανάγκες τις εταιρείας σας και είναι αποτέλεσμα αξιολόγησης και ανάλυσης των υφιστάμενων στρατηγικών μάρκετινγκ της εταιρείας και των απαιτήσεων της αγοράς.

Στόχος μας είναι να απλοποιήσουμε τις πολύπλοκες διαδικασίες προκειμένου να συντονίσουμε τις διαδικασίες που απαιτούνται για το μάρκετινγκ και να βελτιστοποιήσουμε και να αυτοματοποιήσουμε τις στρατηγικές μάρκετινγκ σύμφωνα με τις τελευταίες βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.

Συλλογή & Ανάλυση Δεδομένων:

Τα δεδομένα χρηστών είναι η πιο σημαντική πληροφορία κάθε στρατηγικής μάρκετινγκ. Βρίσκοντας δεδομένα από κάθε διαθέσιμη πηγή (first party-data, απόδοση προηγούμενης καμπάνιας, κριτικές πελατών, έρευνα ανταγωνιστών κ.α.), μπορούμε να μάθουμε το κοινό σας, να εντοπίσουμε προκλήσεις και να αρχίσουμε να διατυπώνουμε ιδέες.

Έρευνα Κοινού & Ανταγωνιστών:

Προκειμένου να προσελκύσετε πελάτες, πρέπει πρώτα να κατανοήσετε τις ανάγκες και τις προκλήσεις τους. Μέσα από μια εκτενή έρευνα χρηστών, ανακαλύπτουμε τι προβλήματα αντιμετωπίζουν οι πελάτες και τι τους οδηγεί στο να αγοράζουν.

Ανάπτυξη Στρατηγικής:

Τα δεδομένα είναι απαραίτητα, αλλά η πρόκληση είναι να βρίσκεις και τις κατάλληλες ευκαιρίες, να εντοπίζεις νέους και ευφάνταστους τρόπους για να δημιουργείς, να προσελκύεις και εντέλει να μετατρέπεις τα δεδομένα σε κοινό.

Σχεδιασμός Καναλιών:

Βρίσκουμε τον καλύτερο τρόπο και ώστε να προωθήσουμε τις υπηρεσίες, τα προϊόντα ή την εταιρική σας ταυτότητα σε πιθανούς πελάτες.