Δημιουργία Ιστοσελίδων WordPress

GREAT WEBSITES ADD GREAT VALUES

Πάρτε τον έλεγχο του περιεχομένου του ιστότοπού σας

Στην Differend δημιουργούμε εύχρηστους στην διαχείριση ιστότοπους,
με την χρήση WordPress CMS,
που παρέχουν στους πελάτες μας πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας
τους και του περιεχομένου και μπορούν εύκολα να ενημερώνουν καθώς αναπτύσσεται η επιχείρησή τους.

Εύκολο στη χρήση CMS:

Το WordPress θεωρείται ως μία από τις πιο απλές και ευκολότερες στη χρήση πλατφόρμες, δίνοντας την δυνατότητα στον οποιοδήποτε να διαχειρίζεστε έναν ιστότοπό σας σε καθημερινή βάση. Η ευκολία χρήσης σας δίνει περισσότερη ελευθερία στο να εστιάζετε στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας αντί στην στον να το δημιουργείτε. Δεν απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού για τη διαχείριση ή την τροποποίηση του περιεχομένου του ιστότοπού σας μέσω του CMS.

Προσαρμόσιμο:

Κάθε σελίδα του ιστότοπού σας, δημιουργείτε σε συνεργασία με εσάς. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε την εμπειρία χρήστη (UX) με βάση την ζήτηση της αγοράς.

Φιλικό προς το SEO:

Ο κώδικας του WordPress είναι γραμμένος με στόχο να είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης. Έτσι προσθέτοντας νέο περιεχόμενο δεν επηρεάζει την κατάταξη του ιστοτόπου σας στις μηχανές αναζήτησης. Σε κάθε σελίδα γίνεται χρήση ετικετών (tags), meta-περιγραφών (meta descriptions) και λέξεων-φράσεων που στοχεύουν στην αναζήτηση. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, που αυτόματα σημαίνει υψηλότερη κατάταξη από τους ανταγωνιστές σας στις μηχανές αναζήτησης.

Responsive Σχεδιασμός:

Στατιστικές έχουν δείξει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών σε ένα site ή eshop γίνεται μέσω κινητών συσκευών. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι πλέον χρησιμοποιούν το διαδίκτυο την ώρα που μετακινούνται, όταν ταξιδεύουν ή όταν βρίσκονται ξαπλωμένοι στον καναπέ τους. Επομένως, ένας ιστότοπος συμβατός σε κινητές συσκευές θα πρέπει να αποτελεί βασικό μέρος της στρατηγικής του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Πέιτε μας την ιδέα σας και θα την υλοποιήσουμε!

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα. Μην διστάσεις να ζητήσεις και εσύ προσφορά από την ομάδα της Differend.