Υπηρεσίες Επανασχεδιασμού Ιστοσελίδας

RE-IMAGINED

Γιατί ο ιστότοπός σας μπορεί να χρειάζεται επανασχεδίαση

Μία επιτυχημένη επανασχεδίαση ιστοτόπου δεν πρέπει να έχει μόνο εμφανισιακές αλλαγές.

Ο τρέχων ιστότοπός σας μπορεί να λειτουργεί και να αποδίδει σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Αλλά ένας επανασχεδιασμός μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε σημαντικά σημαντικούς άξονες του ιστοτόπου σας. Η συνολική λειτουργικότητα και η εμπειρία του χρήστη (UX) θα βελτιωθεί, βοηθώντας και στην επίτευξη των στόχων του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Αλλά η ουσιαστική ερώτηση, είναι χρειάζεται όντως επανασχεδίαση ο ιστοτοπός σας;

Προλήματα στην λειτουργία του ιστότοπου:

Θέλετε να προσθέσετε νέες λειτουργίες στον ιστότοπό σας ή λειτουργίες που είδη έχετε δεν λειτουργούν πια;

Βελτιώσεις πλοήγησης και οργάνωσης:

Μπορεί να μην είναι εμφανές, αλλά η δομή και διάταξη του ιστότοπού σας ενδέχεται να εμποδίζει τους επισκέπτες σας να έχουν πρόσβαση στις απαραίτητες πληροφορίες ή να οδηγούνται σε πωλήσεις.

Ξεπερασμένο σχέδιο :

Οι τάσεις στο design είναι παροδικές. Εάν είχατε δημιουργήσει τον ιστότοπο αρκετά χρόνια πριν, σε αρκετά σημεία μπορεί να φαίνεται ξεπερασμένος και να δίνει την εντύπωση στον επισκέπτη ότι είναι ανενεργός αρκετό καιρό.

Ξεπερασμένο σχέδιο :

Το ξεπερασμένο περιεχόμενο, ειδικά εκείνο που αφορά προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να είναι καταστροφικό για την προβολή σας.

Πέιτε μας την ιδέα σας και θα την υλοποιήσουμε!

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα. Μην διστάσεις να ζητήσεις και εσύ προσφορά από την ομάδα της Differend.