Our Portfolio

UI/UX Design

Το Summerize Marketplace αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα που συνδυάζει διαφορετικά είδη επιχειρήσεων όπως εστιατόρια, ξαπλώστρες, αθλήματα κ.α. Είτε θέλετε να γευματίσετε στα καλύτερα εστιατόρια είτε να εξασφαλίσετε την τέλεια θέση σε μια ξαπλώστρα στην παραλία, στο Summerize σας εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη και διαδραστική εμπειρία κρατήσεων. Με μια διαμορφωμένη λειτουργία χάρτη, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν διάφορες κατηγορίες, από εστιατόρια μέχρι θαλάσσια σπορ. Τι το κάνει να ξεχωρίζει; Η λεπτομερής κάτοψη της επιχείρησης είτε πρόκειται για παραλία, εστιατόριο ή οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη επιχείρηση, επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το ακριβές σημείο ή αντικείμενο που επιθυμούν.

UI/UX Design

Ανακλύψτε το μέλλον των κρατήσεων με το NFT Marketplace, έναν ψηφιακό κόμβο προσαρμοσμένο για την ανταλλαγή NFTs που συμβολίζουν την αποκλειστική πρόσβαση σε κορυφαίες εμπειρίες εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης. Συνδυάζοντας τα events και την τεχνολογία blockchain, το NFT Marketplace φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τις κρατήσεις και τις καταχωρήσεις εκδηλώσεων.

UI/UX Design

Summerize Restaurant PMS

Γνωρίστε το PMS Restaurants, το απόλυτο εργαλείο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες εστιατορίων. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο όπου η διαχείριση των κρατήσεων, οι συνήθειες των πελατών σας και η αποτελεσματική αποτύπωση του χώρου σας γίνεται παιχνιδάκι. Αποχαιρετήστε τις καταγραφές σε αμέτρητα χαρτιά και αγκαλιάστε το μέλλον της διαχείρισης εστιατορίων.

UI/UX Design

Summerize Sunbeds PMS

Παρουσιάζουμε την εφαρμογή Summerize Sunbeds, την μοναδική εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ιδιοκτήτες ακινήτων με διαχείριση παραλίας ή πισίνας. Φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι ιδιοκτήτες διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους, προσφέροντας πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες των πελατών, τα δημοφιλέστερα αντικείμενα ή πακέτα κρατήσεων, βελτιώνοντας έτσι τη διαδικασία διαχείρισης μιας επιχείρησης. Από την λεπτομερή διάταξη της παραλίας ή της πισίνας έως την ανάλυση των δεδομένων των χρηστών, παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση της παραλίας ή της πισίνας.