Προσαρμοσμένες Λύσεις για Κάθε Επιχειρηματική Ανάγκη

Με την Differend Business Solutions, μπορείτε να μετατρέψτε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν από τη σχεδίαση και κατασκευή μιας απλής ιστοσελίδας, μέχρι την ανάπτυξη εφαρμογών αποκλειστικά για κινητές συσκευές, είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την επιχείρησή σας σε κάθε βήμα. Κάθε πρόταση σχεδιάζεται με βάση τις ανάγκες του χρήστη, εξασφαλίζοντας ότι η τελική λύση είναι όχι μόνο λειτουργική και αισθητικά ελκυστική, αλλά και πλήρως ευθυγραμμισμένη με τους στόχους της επιχείρησής σας. Εξερευνήστε τις υπηρεσίες μας για να βρείτε την τέλεια λύση για εσάς και αναπτύξτε την επιχείρησή σας μαζί μας.

Οι Υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Ιστοσελίδων

Με τις υπηρεσίες Σχεδίασης και Κατασκευής Ιστοσελίδων, δημιουργούμε οπτικά ελκυστικές, φιλικές προς τον χρήστη ιστοσελίδες, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών σας, βελτιστοποιώντας τη λειτουργικότητα και την αισθητική για μια ξεχωριστή διαδικτυακή παρουσία και αποτελεσματική ψηφιακή επικοινωνία.

Υπηρεσίες Ανάπτυξης Web Εφαρμογών

Με τις υπηρεσίες Ανάπτυξης Web Εφαρμογών δημιουργούμε λειτουργικές, δυναμικές εφαρμογές, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες πρακτικές και τεχνολογίες, στοχεύοντας στην ασφάλεια αλλά και υψηλή απόδοση των εφαρμογών.

Υπηρεσίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Με τις υπηρεσίες Ψηφιακού Μάρκετινγκ χρησιμοποιούμε διάφορες διαδικτυακές στρατηγικές όπως SEO, PPC, κοινωνικά δίκτυα και μάρκετινγκ περιεχομένου, για να αυξήσουμε την κίνηση του ιστοτόπου, προάγοντας την ανάπτυξη και την αναγνώριση της επιχείρησης σας.

Υπηρεσίες Ανάπτυξης Mobile Εφαρμογών

Με τις υπηρεσίες Ανάπτυξης Mobile Εφαρμογών, δημιουργούμε εφαρμογές αποκλειστικά για φορητές συσκευές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής για την απρόσκοπτη αλληλεπίδραση των χρηστών και με στόχο την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας από οποιαδήποτε συσκευή.

Case Success Stories

Ανακαλύψτε έτοιμες λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας άμεσα, αποφεύγοντας το κόστος ανάπτυξης αλλά και συντήρησης της εφαρμογής.

Ιστοσελίδα

Summerize Marketplace

Το Summerize Marketplace φέρνει επανάσταση στην ελληνική αγορά, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να ανακαλύψουν δραστηριότητες και να πραγματοποιήσουν κρατήσεις οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Εφαρμογές

Restaurant - PMS

PMS για εστιατόρια και μπαρ: Η ιδανική εφαρμογή για τη διαχείριση κρατήσεων, την δημιουργία βάσης πελατών και την αποτελεσματική οργάνωση των τραπεζιών, φέρνοντας επανάσταση στη διαχείριση εστιατορίων και μπαρ.

Εφαρμογές

Sunbed - PMS

Βελτιστοποιήστε τις ενοικιάσεις και την διαχείριση ξαπλώστρων με το δυναμικό σύστημα διαχείρισης κρατήσεων αποκλειστικά για παραλίες και πισίνες.

Πέιτε μας την ιδέα σας και θα την υλοποιήσουμε!

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα. Μην διστάσεις να ζητήσεις και εσύ προσφορά από την ομάδα της Differend.